Užíváme si nového venkovního hřiště a doskočiště na skok daleký.

V naší škole máme interaktivní knihovnu se spoustou zajímavých knih.

Žáci se mohou stravovat ve zrekonstruované školní jídelně.

Naše škola se nachází v obci Hať. Sousedí s Polskem a je součástí regionu Hlučínsko. 

Naše škola je pavilónová a všechny budovy, včetně mateřské školy, prošly celkovou rekonstrukcí.

Náš školní vzdělávací program má název "Škola-jedna rodina"a naší snahou je vytvářet pro žáky klidné, přátelské a příjemné pracovní prostředí.

 

Všechny třídy jsou vybaveny  výškově nastavitelným nábytkem. Ve výuce využíváme multimediální a počítačovou techniku.

Vyučující se snaží přistupovat k dětem individuálně a  jsme otevřeni i pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Důležitá je pro nás dobrá spolupráce s rodiči.

Naše škola tvoří celek spolu s mateřskou školou, která má také odloučené pracoviště i v dolní části obce.

Slavnostní ukončení školního roku 2017/2018

Slavnostní ukončení školního roku 2017/2018


 

Ve středu 27. června 2018 v sále našeho kulturního domu proběhlo slavnostní zakončení školního roku.

Slavnostní zakončení zahájila ředitelka školy. K žákům promluvil starosta obce Werner Vyletělek a místní farář dr. Bartlomiej Blaszka. Po proslovu a poděkování za skvěle odvedenou práci na oslavách 50. výročí školy proběhlo vyhlášení nejlepších žáků školy. Ředitelka rovněž předala ředitelské pochvaly 8 žákům školy za reprezentaci školy v okresních olympiádách, reprezentaci školy ve sportu, vítězství v Opavském skřivánkovi, za organizaci akcí, besídek atd. Žáci 1. – 8. tříd se rozloučili s žáky

9. třídy, kteří obdrželi od své třídní učitelky vysvědčení, od Sdružení rodičů ZŠ a MŠ vstupenku do Cinestaru a od našeho pana starosty upomínkové předměty obce. Nakonec byli „odpasováni“. Ředitelka, učitelé, žáci, hosté a rodiče se také oficiálně rozloučili s Mgr. Evou Hřivňákovou, která na naší škole působila od 1. 9. 1977 a s Mgr. Bohuslavem Těžkým, bývalým ředitelem, zástupcem ředitele a učitelem, který učil v Hati od roku 1982. Oběma jsme poděkovali za jejich práci a všichni přítomni je obdarovali obrovským potleskem.

 

 

Fotografie ze slavnostního zakončení školního roku můžete vidět ve Fotogalerii ZŠ.


Rovněž ve fotogalerii jsou fotografie z oslav 50. výročí otevření školy - slavnostní akademie a Dne otevřených dveří a setkání se zaměstnanci a přáteli školy.